Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φιλική ήττα του Άρη από την Φιορεντίνα – Τραυματίστηκε ο Γιαννιώτας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο πιο δυνατό τους φιλικό επί ιταλικού εδάφους, παρά την ήττα με 2-1 από την Φιορεντίνα, στο φιλικό που στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Γιαννιώτα.

Η Φιορεντίνα όσο κυλούσε ο χρόνος ανέβαζε ρυθμό και στο 31′ ισοφάρισε με Ρόμουλο μετά από αδράνεια στο κέντρο άμυνας του Άρη. Η ιταλική ομάδα έκανε την ολική ανατροπή στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους με το γκολ του Λιάιτς ενώ το χειρότερο για τον Άρη ήταν η αποχώρηση του Γιαννιώτα από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος ήταν στο βασικό σχήμα, τραυματίστηκε στο γόνατο ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να διαπιστωθεί το πρόβλημα της ζημιάς.

Ο ίδιος ο παίκτης ξέσπασε σε λυγμούς κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι κίτρινοι θα μπορούσαν πάντως να αποφύγουν την ήττα αλλά στο 77′ το σουτ του Κανούλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Φιορεντίνα πάνω στη γραμμή.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Ασλανίδης(49’ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης(60’ Κανούλας), Παπαζαχαρίας, Παντίδος(63’ Μαργαρίτης), Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Γκέσιος(46’ Αγγελούδης), Παπαστεριανός(65’ Παπαστεριανός), Γιαννιώτας(54’ Νταμαρλής), Ηρακλής

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιάνο, Κασάνι(60’ Ροντρίγκεθ), Νάσταζιτς, Ρονκάλια, Πασκουάλ(64’ Μπόρχα Βαλέρο), Ρόμουλο, Ολιβέρα(64’ Ακουϊλάνι), Λατζάρι(60’ Ντι Τάκιο), Τσέρτσι, Γιόβετιτς, Λιάγιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε