Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φιλική “πεντάρα” για τη Βραζιλία

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Στο τελευταίο της φιλικό πριν το Μουντιάλ η Βραζιλία δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 5-1 της αδύναμης Τανζανίας, η οποία πάντως δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Σελεσάο. Βασικός ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Δείτε το βίντεο.

Ο Ντούνγκα δεν ήθελε να δώσει η ομάδα του δυνατά φιλικά πριν το Μουντιάλ και γι’ αυτό η ομάδα του αντιμετώπισε τη Ζιμπάμπουε και την Τανζανία. Στο δεύτερο και τελευταίο αγώνα της η Βραζιλία νίκησε με 5-1 χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει.

Τα κενά στην άμυνα ήταν αυτά που προβλημάτισαν περισσότερο τον τεχνικό της Σελεσάο που χρησιμοποίησε τη βασική ενδεκάδα, με εξαίρεση τη θέση του τερματοφύλακα όπου ο Ζούλιο Σέζαρ δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού και τον αντικατέστησε ο Γκόμες.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αγωνίστηκε για 45 λεπτά και είχε πολύ καλή απόδοση. Ο Ρομπίνιο με δύο τέρματα στο 10′ και στο 33′ έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Ραμίρεζ στο 53′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ο Κακά έκανε το 4-0 στο 75′. Η Τανζανία κατάφερε να μειώσει στο 86′ με τον Αζίζ ενώ ο Ραμίρεζ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Η σύνθεση της Βραζιλίας:

Γκόμες, Ζουάν, Λούσιο (46′ Λουϊζάο), Μαϊκόν, Μπάστος (49′ Ραμίρεζ), Ζιλμπέρτο Σίλβα (46′ Ζοσουέ), Μέλο, Ελάνο (60′ Ντάνι Άλβες), Ρομπίνιο, Λουίς Φαμπιάνο (76′ Νιλμάρ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε