Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Φιλικό… ξύλο στου Ρέντη!

Μόνο φιλική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση της ομάδας ανδρών με τους νέους του Ολυμπιακού, παρουσία του Μαρινάκη. Εκτός εαυτού ο Ιμπαγάσα πιάστηκε στα χέρια με τον Λεάντρο. Νεύρα και από Μοντεστό που έπιασε από τον σβέρκο! τον Βάντερσον.

Αφεντικό στου Ρέντη ο Μώραλης – Μαρινάκης: Θέλω να ευχαριστιέται ο κόσμος μπάλα

Τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν η αιτία ώστε να ξεφύγουν τα πράγματα στον φιλικό αγώνα της ομάδας ανδρών με την ομάδα νέων του Ολυμπιακού. Οι “μικροί” έδειξαν μεγάλο ζήλο και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

 
Αρχικά ο Λεάντρο έκανε ένα αρκετά δυνατό τάκλιν πάνω στον Ιμπαγάσα, αργότερα αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο Αργεντινός έκανε ένα μαρκάρισμα πάνω στο νεαρό Βραζιλιάνο, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε το λόγο, οι τόνοι ανέβηκαν και οι παίκτες ήρθαν στα χέρια μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.
 
Στη συνέχεια έγινε ένα άλλο δυνατό μαρκάρισμα από τον Βάντερσον πάνω στον Μοντέστο. Ο Γάλλος εκνευρίστηκε και έπιασε από τον σβέρκο τον Βραζιλιάνο σε μια προσπάθεια να τον ηρεμήσει και να του δείξει ότι πρέπει να προσέχει πως πάει πάνω στον αντίπαλο. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν ύβρεις και ο Γάλλος έσπρωξε με δύναμη στον αγωνιστικό χώρο τον νεαρό Βραζιλιάνο χωρίς ο δεύτερος να αντιδράσει.
 
Στο τέλος του ματς, ο Ιμπαγάσα ήταν αρκετά εκνευρισμένος και με δυσκολία ηρέμησε στα αποδυτήρια. Ο Βαλβέρδε που φυσικά είδε τα όσα έγιναν, όπως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν αντέδρασαν. Μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός έκανε και σχετική πλάκα στον Ιμπαγάσα.
 
Για την ιστορία η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-2 της ομάδας Νέων.Τα γκολ για την πρώτη ομάδα πέτυχαν οι Πάντελιτς (19′, 36′, 49′), Φουστέρ (32′), ενώ για την ομάδα Νέων σκόραραν οι Τζούνιορ (17′) και Βάντερσον (46′).
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε