Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Final Four 2017: Αγγελόπουλοι: “Κόντρα σε όλους και σε όλα”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός πήρε επάξια την πρόκριση στον τελικό της Euroleague, αλλά έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, κάτι που σχολιάστηκε και από τους ισχυρούς άντρες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ.

Μιλώντας στη Nova, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι χαρακτήρισαν την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ ως μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ομάδας, ενώ άφησαν και τις αιχμές τους για τη διαιτησία.

“Ήταν από τις κορυφαίες στιγμές του Ολυμπιακού. Δεν γίνεται να κάνεις συγκρίσεις. Όταν λέμε κόντρα σε όλους και σε όλα αυτό εννοούμε. Έχεις να αντιμετωπίσεις δισεκατομμύρια. Έρχεσαι με την ψυχή, την ομάδα και το οικογενειακό κλίμα. Αυτό σημαίνει κόντρα σε όλους και σε όλα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη”, ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Απ’ την μεριά του, ο αδερφός του Παναγιώτης έπλεξε το… εγκώμιο της ομάδας. “Υπάρχει χημεία, αυταπάρνηση, ομαδικότητα. Οι παίκτες σε όλες τις θέσεις κάνουν αυτό που μπορούν. Ακόμα και όταν περιορίζονται οι πρωταγωνιστές, αναλαμβάνουν άλλοι. Στο τέλος αναλαμβάνουν αυτοί που πρέπει. Σήμερα ήταν απίστευτα δύσκολο”, κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε