Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Final Four 2017: Τούρκοι γδύνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού [vid]

Final Four 2017: Τούρκοι γδύνουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού [vid]

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έχουν ξεφύγει! Μετά την επίθεση με μαχαίρι στους οπαδούς του Ολυμπιακού δέχθηκαν και άλλοι «ερυθρόλευκοι» επίθεση…

Οι Τούρκοι ανέβασαν νέο βίντεο με τα καμώματά τους στην Κωνσταντινούλη. Σε αυτό αναγκάζουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού να βγάλουν τις φανέλες τους.

 

 

Νωρίτερα οπαδοί της Φενέρμπαχτσε επιτέθηκαν σε 15 φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Πόλη, προκειμένου να στηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του Ολυμπιακού που αφίχθησαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη έκαναν τη βόλτα τους κοντά στην πλατεία Ταξίμ, αφού πρώτα είχαν κάνει check in στο ξενοδοχείο τους. Ξαφνικά, ένας Τούρκος άναψε καπνογόνο φωνάζοντας στα Αγγλικά “Εδώ είναι Κωνσταντινούπολη“. Τότε, περίπου 20 Τούρκοι βγήκαν από μαγαζιά τρέχοντας και άρχισαν να κυνηγούν τους Έλληνες φιλάθλους φωνάζοντας ρυθμικά “Istanbul”. Ακολούθησε “μάχη” και ξυλοδαρμός, με τις συμπλοκές να διακόπτουν άνδρες της μυστικής αστυνομίας της Τουρκίας οι οποίοι ήταν παρόντες και οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη πέντε Τούρκων οπαδών.

Σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία, πρόκειται για φιλάθλους της Φενερμπαχτσέ, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη από την πόλη Μάλτεπε (Bρύας) της Τουρκίας και δεν πρόκειται για οργανωμένο επεισόδιο από οργανωμένους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ. Σύμφωνα πάντα με την τουρκική αστυνομία, το αιματηρό αυτό επεισόδιο δεν αφορά θέματα Ελλάδας-Τουρκίας.

Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι στα επεισόδια χρησιμοποιήθηκαν και βεγγαλικά! Ένας Έλληνας οπαδός μαχαιρώθηκε στο πόδι, ενώ ακόμα τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά. Κανενός η υγεία δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια:

 

Δείτε βίντεο από τις συλλήψεις των οπαδών και τους τραυματίες φίλους του Ολυμπιακού:

Τα social media πήραν… φωτιά, με τους Τούρκους να είναι ιδιαίτερα προκλητικοί, βρίζοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Δείτε τα σχόλια φανατικών οπαδών της Φενέρμπαχτσε στο twitter:

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε