Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Φινλανδικό “νυστέρι” για τον Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με πατερίτσες
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με πατερίτσες, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Άγγλος σούπερσταρ εγχειρίστηκε από γνωστό Φινλανδό γιατρό, που ειδικεύεται στις περιπτώσεις τραυματισμών σαν τη δική του. Ίσως προλάβει το Μουντιάλ.

Στο Τούρκου της Φινλανδίας ταξίδεψε ο “Μπέκς”, προκειμένου να αφεθεί στα καλύτερα “χέρια” για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στον αχίλλειο τένοντα. Φυσικά, ο παίκτης της Μίλαν έφτασε με ιδιωτικό τζετ και συνοδευόταν από τον πατέρα του, Έντουαρντ.

Ο Σάκαρι Οράβα, είναι ένας από τους καλύτερους ορθοπεδικούς στον κόσμο. Επελέγη από τον Μπέκαμ για να είναι σίγουρος ότι έχει κάνει το καλύτερο δυνατό για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του, καθώς εκφράστηκαν φόβοι ακόμα και για τέλος στην καριέρα του.

Η επέμβαση κράτησε μια ώρα και ο Σάκαρι δήλωσε ότι ήταν απόλυτα επιτυχήμένη. “Για τις επόμενες δυο-τρεις εβδομάδες, ίσως και για ένα μήνα δεν πρέπει πιεστεί. Ακολούθως θα αρχίσει η περίοδος της ανάρρωσης. Το πόδι του δεν θα τεντωθεί για δυο με τρεις μήνες. Αφού συμπληρωθούν τέσσερις θα αρχίσει να τρέχει, ενώ μετά από δύο θα μπορεί να παίξει”, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Φινλανδός χειρούργος, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι παρών στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Ο Ντέηβιντ Μπέκαμ θα παραμείνει στην κλινική “Μέχιλάινεν” μέχρι την Πέμπτη και όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση της έλευσης του στην μικρή πόλη της Φινλανδίας προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους θαυμαστές του. Ωστόσο, μεγάλος αριθμός σεκιούριτι έχει επιστρατευθεί για να μην ενοχληθεί στο ελάχιστο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε