Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Φωνάζει για τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωση εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Ανδρέα Παππά στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

“H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 έχει όλη την καλή διάθεση να αντιμετωπίζει καλοπροαίρετα τα ανθρώπινα διαιτητικά λάθη. Όταν αυτά όμως επαναλαμβάνονται, δεν είναι δυνατόν να περνούν συνεχώς απαρατήρητα.
Μετά τη διαιτησία, που θεωρήσαμε τυχαία κακή, του κ. Κομίνη στην Κέρκυρα, ήρθε η χθεσινή κάκιστη διαιτησία του κ. Παππά, ο οποίος υπέπεσε σε σημαντικά λάθη εις βάρος μας που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Έχουμε πλέον την πεποίθηση ότι κάποιοι διαιτητές δεν αντιμετωπίζουν ισότιμα την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 γνωρίζει ότι με την ανακοίνωση αυτή δεν θα αλλάξει το άδικο εις βάρος της αποτέλεσμα, όμως ζητά την παραδειγματική τιμωρία του κ. Παππά, όπως επίσης να μην ορισθεί ποτέ ξανά να διαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας. Υπενθυμίζουμε ότι και κατά το παρελθόν, σε αγώνα μας με τον ΑΡΗ, η διαιτησία του ήταν με απαράδεκτα και καταδικαστικά σε βάρος μας λάθη.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στο σύνολο της ελληνικής διαιτησίας, αλλά θεωρεί ότι μεμονωμένες περιπτώσεις μελών της έχουν στοχοποιήσει την ομάδα μας και ζητά από τα αρμόδια όργανα να την προστατεύσουν από αυτά.”

Ιδανικό φινάλε – Με τριάρα ο ΠΑΟΚ πέρασε απ’τους Ζωσιμάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε