Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φωνές Μπάγεβιτς-Τι βλέπει για το ματς με Ολ.Βόλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα “άκουσαν” αρκετές φορές οι παίκτες της ΑΕΚ, από τον Σερβοέλληνα τεχνικό, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς διέκοψε πολλές φορές την προπήνηση, κάνοντας παρατηρήσεις σε έντονο ύφος. Ο 61χρονος προπονητής επικεντρώθηκε στον ανασταλτικό τομέα, όπου θέλησε να…”ξυπνήσει” τους παίκτες του, προκειμένου να αποφύγουν λάθη του παρελθόντος.

Η αυτοσυγκέντρωση  και η ακρίβεια στις πάσες ήταν δύο από τα ζητούμενα, ενώ και η κίνηση χωρίς τη μπάλα ήταν ένα κομμάτι που απασχόλησε πολύ.

Ο προσεχής αντίπαλος της “ένωσης” για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερλιγκ. Ολυμπιακός Βόλου, αποτελεί ένα υπολογίσιμο σύνολο με καλή μεσοεπιθετική γραμμή, γεγονός που τόνισε στους παίκτες του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Απών από την αναμέτρηση της Κυριακής θα είναι σίγουρα ο Ντιόπ, ο οποίος υπέστη διάταση στον αριστερό δικέφαλο και θα απουσιάσει από την ενεργό δράση για μια εβδομάδα. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Καφέ, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Χάιντουκ.

Κατά τα άλλα, ο Μπαγεβιτς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει του Αραμπατζή, Μπερνς, Λυμπερόπουλο, Σκόκο, Μάκο, Γκέντσογλου, Γιάχιτς, Δέλλα, Σ.Μανωλά, Λαγό και Τζιμπούρ.

ΑΕΚ: Δεν μπορείτε να μας τιμωρήσετε γιατί ήταν φιλικό!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε