Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Football League: Παραμένει στον “αέρα” η πρεμιέρα!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Μπορεί την Δευτέρα (17/10) η Football League να έκανε γνωστό ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο (22-23/10), ωστόσο αυτό μόνο σίγουρο δεν φαίνεται πως είναι…

Η Διοργανώτρια Αρχή προγραμμάτισε έκτακτο Δ.Σ. για το μεσημέρι (14:00) της Τετάρτης, εκεί όπου θα αποφασιστεί το αν θα ξεκινήσει εν τέλει το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο ή αν θα πάρει νέα αναβολή, επειδή δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για κεντρική χορηγία.

Σε ο,τι αφορά το θέμα της τηλεοπτικής “στέγης”, αυτή αναμένεται να βρεθεί στο κρατικό κανάλι.

Πολλά θα κριθούν από την τοποθέτηση των παραγόντων που ήταν αντίθετοι με την έναρξη της διοργάνωσης το ερχόμενο Σάββατο. Οπως είναι γνωστό, από τις 18 ΠΑΕ που θα συμμετάσχουν το νέο πρωτάθλημα, δέκα τάχθηκαν υπέρ, επτά κατά και μία δεν τοποθετήθηκε.

Κατά συνέπεια, το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στους διοικούντες τις επτά ΠΑΕ που αντιδρούν και σε κάθε περίπτωση, η αυριανή συνεδρίαση αναμένεται να δώσει τέλος ή παράταση στην αγωνία…

Η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League συνεδριάζει εκτάκτως την Τετάρτη 19/10/2016 και ώρα 14:00 στα γραφεία της (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος) με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Έναρξη Πρωταθλήματος Football League 2016-2017

2. Τρέχουσες εξελίξεις στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο

3. Διάφορα Θέματα”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε