Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Football League: Ποια πρεμιέρα; Νέα αναβολή και… βλέπουμε!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνει τελικά η σέντρα στη Football league. Οριστική η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, μετά και το συμβούλιο της Λίγκας.

Μετά από ένα Δ.Σ. της Football League που κράτησε σχεδόν 3 ώρες, έγινε γνωστό ότι παρά την προγραμματισμένη για αυτό το Σαββατοκύριακο σέντρα του πρωταθλήματος, αυτή τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί!

Έπειτα από τις εξελίξεις, όλα δείχνουν πως το πρωτάθλημα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου.

Πέρα από την αναβολή της “σέντρας” της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, στο συμβούλιο της Λίγκας υπήρξαν και… τριγμοί, καθώς 11 ομάδες ζήτησαν την παραίτηση του προεδρείου του Δ.Σ. και την αντικατάστασή του από πενταμελής επιτροπή!

Η πρόταση μομφής δεν “πέρασε”, αφού δεν συγκεντρώθηκαν τα 3/4 του συνόλου, παρ’ όλα αυτά, ο α’ αντιπρόεδρος, Αντώνης Ρέλλας, παραιτήθηκε.

Οι 11 ομάδες είναι οι εξής: Καλλιθέα, Απόλλων, Αγροτικός Αστέρας, Λαμία, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός, Πανσερραϊκός, ΑΟ Χανιά, και Άρης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε