Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Φωτιές, γιαούρτια και πέτρες στην υποδοχή της ΑΕΛ – Δείτε βίντεο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η νέα βαριά ήττα που υπέστη η Λάρισα εξόργισε τους οπαδούς της οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά την αποστολή έξω από το ξενοδοχείο και τα έψαλλαν επί πέντε ώρες στους παίκτες.

Με το δεξί του Νάστου – Επεισόδια στο Περιστέρι

Περίπου 500 φίλαθλοι βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας και μόλις το πούλμαν έκανε την εμφάνιση του άρχισαν να πετούν ότι εβρισκαν μπροστά τους.

Οι εξαγριωμένοι οπαδοί έσπασαν 2 τζάμια από το πούλμαν, ενώ άναψαν και φωτιές σε κάδους. Ζητούσαν επιτακτικά από τους παίκτες να βγουν και να μιλήσουν μαζί τους, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει όσο η κατάσταση ήταν τόσο τεταμένη.

Οι οπαδοί δεν έφευγαν αν δεν μιλούσαν με κάποιον. Τον ρόλο αυτό ανέλαβε ο Νίκος Νταμπίζας που μάταια προσπάθησε να πείσει τους οπαδούς ότι οι παίκτες κάνουν το καλύτερο που μπορούν.

Ο Κώστας Πηλαδάκης δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε μία ακόμη αλλαγή προπονητή. Ο Γιορν Άντερσεν δεν έχει προλάβει να κλείσει μήνα στη Λάρισα αλλά η ομάδα αντί να βελτιώνεται, χειροτερεύει. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ ψάχνει για Έλληνα τεχνικό και δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην αντικατάσταση του Άντερσεν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε