Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Φουλ επίθεση με Ξάνθη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μόνο νίκες μέχρι τέλους ζήτησε ο Μπάντοβιτς που αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς απέναντι στην Ξάνθη. Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα για την τιμωρία του Παναθηναϊκού είναι στον Ολυμπιακό.

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις. Η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με την Σκόντα Ξάνθη ξεκίνησε με προβλήματα αφού ατομικά προπονήθηκαν οι Ζαϊρί, Μαρέσκα, Ραούλ Μπράβο και Τοροσίδης, ενώ θεραπεία συνέχισε ο Μέλμπεργκ.

 
Από τον αγώνα με τους Ακρίτες θα απουσιάσουν σίγουρα ο τιμωρημένος Μαρέσκα και οι τραυματίες Μέλμπεργκ, Λεονάρντο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ζαϊρί. Αντίθετα κανονικά προπονήθηκε ο Ντιόγκο και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
 
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην ομιλία του προς τους παίκτες ζήτησε το 3 στα 3 για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους για τον τίτλο μέχρι τέλους. “Η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν σημαντική για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας, όμως τώρα κοιτάμε την Ξάνθη. Θέλω να κάνουμε τρεις νίκες στα ματς που απομένουν και να δούμε τι έχουμε πετύχει”, τόνισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός που όπως όλα δείχνουν θα επαναφέρει το 4-4-2 κόντρα στην Ξάνθη.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε