Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Φουλ επίθεση στην Κρήτη – Μέσα ο Μήτρογλου, έξω ο Ζαϊρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με Μιραλάς και Πάντελιτς στην ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε στο ημίχρονο που υπολείπεται στο Παγκρήτιο, κόντρα στον Εργοτέλη. Στην αποστολή ο Μήτρογλου, εκτός ο Ζαϊρί. Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Ιμπαγάσα.

Λάμψη αστέρων στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στις 15 Δεκεμβρίου

Η προετοιμασία των “ερυθρόλευκων” για το ημίχρονο στο Παγκρήτιο ολοκληρώθηκε. Τα δεδομένα του ματς σχεδόν αναγκάζουν τον Βαλβέρδε να παίξει φουλ επίθεση από το 46ο λεπτό. Μιραλάς και Πάντελιτς έχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσουν μαζί, γι΄αυτό άλλωστε ο Ισπανός πήρε στην αποστολή και τον Μήτρογλου.

 
Αντίθετα την αποστολή στην Κρήτη δεν θα ακολουθήσει ο Ζαουάντ Ζαϊρί, και οι τραυματίες Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ραούλ Μπράβο και Τοροσίδης.
 
Η “ερυθρέλευκη” αποστολή:
 
Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Νέμεθ.
 
Όσον αφορά τους τραυματίες τα ευχάριστα έρχονται από τον Αριέ Ιμπαγάσα, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα της ομάδας και μετά συνέχισε την αποθεραπεία. Ο Μέλμπεγκ συνέχισε με θεραπεία, γυμναστήριο και ασκήσεις στην πισίνα. Ατομικά προπονήθηκε και ο Τοροσίδης, ενώ ο Ραούλ Μπράβο έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως το παρών στο Παγκρήτιο είναι πολύ πιθανό να δώσει και ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε