Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φουλ… επίθεση

Ξέσπασε ο Νιόπλιας στη συνέντευξη τύπου
Ξέσπασε ο Νιόπλιας στη συνέντευξη τύπου, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έντονος διάλογος μεταξύ δημοσιόγραφων και Νιόπλια στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα με την Ρόμα για το Γιουρόπα Λιγκ. “Θα παίξουμε για τη νίκη”, τόνισε ο τεχνικός των “πρασίνων”.

Ρανιέρι : Περιμένω την αντίδραση του ΠΑΟ

Τα όσα ακολούθησαν της ήττας από την Καβάλα βρέθηκαν στο επίκεντρο των δηλώσεων του Νίκου Νιόπλια μία ημέρα πριν το κρίσιμο ματς με την Ρόμα για το Γιουρόπα Λιγκ.

 
Ο πρόπονητής του Παναθηναϊκού ξέσπασε για όσα ακούστηκαν μέσα στην εβδομάδα λέγωντας :
 
Αν έχετε προβλημα εσείς στην οικογένεια σας το συζητάτε δημόσια ; Ποιος σας είπε ότι υπάρχει πρόβλημα ; Είμαι στην ομάδα δύο μήνες και με έχετε δει να είμαι άδικος και να μην απαντώ στις ερωτήσεις σας ;Τι πάει να πει αφήνουμε κάτι να αιωρείται ; Εδώ μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ξέρετε πόσα μπορώ να πω ότι αιωρούνται σε κάθε ομάδα ; Στα αποδυτήρια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που έγινε ανάμεσα στον Καραγκούνη και τον Λέτο γίνεται παντού. Δεν το κρύβω ότι έγινε αλλά εάν δώσουμε συνέχεια δεν θα κερδίσει κανείς. Πάνω από όλους είναι η ομάδα. Θα δούμε στην συνέχεια εάν θα μας επηρεάσει.
 
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τους ξένους παίκτες και τους Έλληνες. Όσοι έπαιζαν πριν παίζουν και τώρα. Μιλάω με όλους τους παίκτες. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να βρεθούν και οι 11 που θα αγωνιστούν σε καλή μέρα. Η Ρόμα είναι εξαιρετική ομάδα και το δείχνουν τα αποτελέσματα. Δεν πάμε για το 0-0. Πάμε μόνο για τη νίκη. Υπάρχει εγωισμός και κίνητρο”, δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα είπε ο προπονητής της Καβάλας Άαντ Ντε Μος μετά το κυριακκάτικο παιχνίδι :
 
“Δεν ξέρω τι ήρθε να πει. Εγώ δεν είπα τίποτα στο κύριο Κούπερ μετά το ματς με τον Άρη. Πρέπει να είμαστε άνθρωποι”.
 
Τέλος ο 46χρονος τεχνικός διέψευσε τις φήμες για τον Σαλπιγγίδη λέγοντας “ θα αγωνιστεί στην Θεσσαλονίκη”, ενώ τους παίκτες εκπροσώπησε ο Σεντρίκ Καντέ.
 
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δήλωσε :
 
“Στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν η νοοτροπία της ομάδας είναι καλή. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να αντιδράσουμε και μπορούμε να το κάνουμε και τώρα. Ήταν πολύ άτυχο το αποτέλεσμα με την Καβάλα, αλλά θα αντιδράσουμε. Η Ρόμα έχει τόσο μεγάλη ποιότητα που θα έχει πολλή δουλειά η άμυνα. Θα έχουμε δύσκολο έργο”.
 
Στα αγωνιστικά, τώρα, μία αλλαγή αναμένεται να κάνει ο Νικος Νιόπλιας σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν κόντρα στην Καβάλα, με τον Νίνη να παίρνει του Σαλπιγγίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε