Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φουλ για Νεκουνάμ

Εξελίξεις αναμένοντα στο θέμα της απόκτησης του Γιαβάντ Νεκουνάμ.

O Ιρανός αποτελούσε στόχο του Ολυμπιακού και πλέον αποτελεί “διακαή πόθο” και για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι Γάλλοι στέλνουν τον Βένκερ στο λιμάνι.

Ο Βασκος τεχνικός έδωσε την συγκατάθεση του για να αρχίσουν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις για τον 30χρονο μέσο της Οσασούνα.

Το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης είναι λίγο-πολύ ξεκαθαρισμένο, καθώς ο Ολυμπιακός και η ισπανική ομάδα φέρονται να τα έχουν βρεί στα 1,3 εκ. ευρώ. Το θέμα είναι κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα.

“Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Έχω προτάσεις από την Τουρκία και την Ελλάδα, αλλά θα ήθελα να μείνω στην Οσασούνα και έχω μιλήσει για αυτό στη διοίκηση”, δήλωσε ο Ιρανός, γεγονός που ενδεχομένως να κάνει πιο δύσκολο το διαπραγματευτικό έργο της ομάδας του Πειραιά.

Εν τω μεταξύ, η γαλλική εφημερίδα “L` Equipe”, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ουιλιάμ Βενκέρ. “Τις επόμενες ώρες ο μέσος της Ναντ μπορεί να ενταχθεί στον Ολυμπιακό. Εκπρόσωποι της ελληνικής ομάδας βρέθηκαν την Δευτέρα στο “Μποζουάρ”, παρακολούθησαν τον αγώνα με την Λε Μαν και συζήτησαν το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη με την προοπτική αγοράς”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ο 21χρονος Βενκέρ, είναι παίκτης της Ναντ από το 2006 και βρίσκεται στο “στόχαστρο” των Ντόρτμουντ και Μπλάκμπερν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε