Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Φουλάρουν” για Κατσουράνη και Ολαϊτάν στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δύο ποδοσφαιριστές απασχολούν όσο κανείς άλλος τον “δικέφαλο του Βορρά”, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι υπόλοιποι παίκτες που απασχολούν τον Δώνη.

Ο Κώστας Κατσουράνης κρίνεται ιδανική περίπτωση, ενώ τα χαρακτηριστικά του διεθνούς μέσου (ηγετική φυσιογνωμία που μπορεί να καλύψει τα κενά τόσο στην άμυνα, όσο και στη μεσαία γραμμή) δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον Γιώργο Δώνη.

Το… φλερτ του “Δικεφάλου του Βορρά” με τον διεθνή μέσο έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα αφού και οι δύο πλευρές δείχνουν διάθεση να καταλήξουν σε συμφωνία.

Σε ό,τι αφορά τον Ολαϊτάν, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, η ηλικία του και οι μέχρι τώρα επιδόσεις του στη Βέροια, τον εντάσσουν στην κατηγορία των εξαιρετικών ταλέντων που πάντα ψάχνει ο ΠΑΟΚ.

Πλην αυτών των δύο, ο Γιώργος Δώνης έχει πολύ καλή άποψη για περιπτώσεις παικτών με τους οποίους συνεργάστηκε την περίοδο που βρισκόταν στον Ατρόμητο. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Σκόνδρας και Φυτανίδης, με κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες όμως να μην επιτρέπουν ιδιαίτερη αισιοδοξία.

Διαβάστε ακόμα…

“Βόμβα” στην Τούμπα! – Σε διαπραγματεύσεις με Κατσουράνη ο ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε