Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φουστέρ: Δεν ήθελε να μπει η μπάλα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Άδικη χαρακτήρισε την ισοπαλία στο ντέρμπι των “αιωνίων” ο Ισπανός μέσος, εκφράζοντας την πικρία του για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ στην εφημερίδα “ΦΩΣ”:

Τι γεύση σου αφήνει το 1-1;
“Για μένα το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Από τις καθαρές ευκαιρίες για γκολ ο Ολυμπιακός είχε τις περισσότερες σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Τα έχει αυτά. Όταν η μπάλα δεν θέλει να μπει, δεν μπαίνει”.
 
Το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού άλλαξε τα πλάνα σας;
“Ένα γκολ πάντα σου αλλάζει τα πλάνα. Είναι ξεκάθαρο ότι γίνονται δύσκολα τα πράγματα όταν δέχεσαι πρώτος γκολ σε τέτοια ματς. Όμως ξέραμε και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Φάνηκε αυτό και από το πως μπήκαμε στο δεύτερο μέρος. Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και είχαμε πολλές ευκαιρίες για να φτάσουμε στην νίκη, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και στο τέλος μείναμε στην ισοπαλία”.
 
Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό αυτή η ισοπαλία;
“Σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη μας. Η απόσταση από τον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστη και πιστεύω ότι θα είναι δυνατός ο ανταγωνισμός και θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος”.
 
Υπάρχει εξήγηση για τις τόσες πολλές χαμένες ευκαιρίες;
“Δεν νομίζω ότι ήταν έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Απλώς κάποιες φορές κάνεις περισσότερα λάθη, κάποιες άλλες λιγότερα και δυστυχώς για εμάς αυτή τη φορά ξοδέψαμε πολλές ευκαιρίες”.
 
Μπροστά σας έχετε το ματς με τη Μαρσέιγ.
“Πάμε στη Μασσαλία για να παίξουμε ένα τελικό. Είναι τελικός γιατί θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ή να διατηρηθούμε ζωντανοί για την κατάληψη της τρίτης θέσης που θα μας δώσει το δικαίωμα να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι δύσκολος αγώνας, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.
 
Η ισοπαλία θα σας επηρεάσει εν όψει του αγώνα της Τετάρτης;
“Δεν πιστεύω ότι το αποτέλεσμα του ντέρμπι μπορεί να μας επηρεάσει ψυχολογικά εν όψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ. Αυτό που κρατάμε είναι η καλή εικόνα που είχαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παίξαμε καλά και κάναμε ευκαιρίες. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, θα έρθουν οι νίκες”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε