Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Φουστέρ: Μας δίνει μεγάλη δύναμη ο κόσμος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για τον πρώτο επίσημο αγώνα του Ολυμπιακού, κόντρα στην Μαρσέιγ μίλησε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που στάθηκε στην παρουσία του κόσμου αλλά και στην έλλειψη ρυθμού των “ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Φουστέρ στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών:

Για το βάρος που δόθηκε στη φυσική κατάσταση: «Το γεγονός ότι δεν έχουμε αγωνιστικές αυτή την εβδομάδα μας έκανε να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά στα μέσα της για να έχουμε τώρα ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο».

Για την πρεμιέρα στο Champions League με τη Μαρσέιγ: «Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε παίξει κάποιο παιχνίδι του πρωταθλήματος για να έχουμε περισσότερο ρυθμό στα πόδια μας για τον αγώνα με την Μαρσέιγ. Είναι μια δυνατή ομάδα σίγουρα και θα είναι δύσκολο να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με έναν τέτοιο αντίπαλο».

Για την παρουσία του κόσμου στο ματς με τη γαλλική ομάδα: «Σίγουρα ο κόσμος μας σπρώχνει και αυτή η βοήθεια είναι το 90% της προσπάθειάς μας. Το είδαμε και πέρυσι που με τη βοήθεια του κόσμου κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας για το πρωτάθλημα, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στο Καραϊσκάκη».

Για τον ανταγωνισμό με την προσθήκη πολλών νέων παικτών στην ομάδα: «Σίγουρα ο ανταγωνισμός μέσα σε μια ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικός. Είναι σημαντικό να υπάρχουν παίκτες που παλεύουν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις. Αυτό κάνει πιο υψηλό το επίπεδο της ομάδας και ο κάθε παίκτης πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να βρει τη θέση του. Είναι επίσης σημαντικός βέβαια, ο κάθε νέος παίκτης που έρχεται να προσαρμόζεται σωστά και σιγά-σιγά στην ομάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε