Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Φρέιτας: “Δεν με αγγίζουν αυτά”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την δική του απάντηση έσπευσε να δώσει στο Νίκο Νιόπλια, ο Κάρλος Φρέιτας. Στηριξη Αντωνίου προς τον Πορτογάλο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει τον Κοζανίτη τεχνικό. “Οι αναφορές στο πρόσωπο μου είναι ψευδείς”, τονίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κ. Φρέιτας:

“Με έκπληξη ενημερώθηκα για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη νωρίτερα σήμερα ο πρώην προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Νιόπλιας. Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητες αναφορές στο πρόσωπο μου, κυρίως όταν αυτές είναι παντελώς ψευδείς.

Ουδέποτε είτε σε ιδιωτική είτε σε δημόσια τοποθέτηση μου έχω καταφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, με τους οποίους είχα και έχω εξαιρετικές σχέσεις και συνεργασία. Οτιδήποτε αντίθετο λέγεται, ούτε με αγγίζει ούτε μπορεί να με αποπροσανατολίσει από την προσήλωση μου στην επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού”.

Ανακοίνωση-απάντηση και από την ΠΑΕ Παναθηναικός

Από την πλευρά του, ο Κώστας Αντωνίου μίλησε στο leoforos.gr και υπογράμμισε ότι εκείνοι που βρίσκονται μακριά από την ομάδα, πρέπει να την βοηθούν με τη σιωπή τους.

“Θεωρώ πως εμείς που πλέον είμαστε μακριά από την ομάδα πρέπει να την τιμούμε και να την βοηθάμε με την σιωπή μας. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στο παρελθόν γιατί αυτό μόνο κακό κάνει στον Παναθηναϊκό και στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Δεν θέλω να μιλήσω για όσα έχουν ειπωθεί. Το μόνο που μπορώ να πω για τον Κάρλος είναι πως πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και συνεργάτη, με τον οποίο είχα άριστη σχέση στο διάστημα που δουλέψαμε μαζί. Θεωρώ πως είναι εξαίρετος επαγγελματίας”, υπογράμμισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε