Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Φροντιστήριο” από Βαλβέρδε στου Ρέντη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Ισπανός τεχνικός σταματούσε συνεχώς την προπόνηση της Τετάρτης και έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του με αφορμή τον αγώνα στις Σέρρες. Η επιμονή του στο “γρήγορο ποδόσφαιρο” και τα παράπονα από Ντουντού, Χολέμπας.

Νικοπολίδης: Τώρα μετρούν μόνο οι βαθμοί

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του ωστόσο αναγνωρίζει πως χρειάζεται χρόνος για να “δέσουν” τόσοι πολλοί νέοι παίκτες.
 
Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Βάσκος τεχνικός σταματούσε συνεχώς τις ασκήσεις για να παρατηρήσει όσους δεν έκαναν αυτά που λέει. Ο Βαλβέρδε είπε ουκ ολίγες φορές στους παίκτες του να παίζουν γρήγορα και να μην κρατούν πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια τους.
 
Κάποια στιγμή στο επίκεντρο βρέθηκε ο Χολέμπας, στον οποίο ο τεχνικός των ερυθρόλευκων χρεώνει κακή συνεργασία στην αριστερή πτέρυγα με τον Ριέρα. Τόνισε στον Γερμανό ότι θα πρέπει να βλέπει τις κινήσεις του συμπαίκτη του και να υπάρχει ανάλογη ανάπτυξη.

Τις παρατηρήσεις δεν γλίτωσε ούτε ο Ντουντού, από τον οποίο ο Βαλβέρδε ζήτησε να παίζει τη μπάλα με τη μία. Η καθυστέρηση και οι ντρίμπλες δίνουν την ευκαιρία στον αντίπαλο να οργανώνεται, είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε