Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Φτάνει πια το παραμύθι – Κανείς δεν αμφισβητεί πως παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη και έκανε την σύγκριση με τις άλλες ομάδες. Τι είπε για Ντεγκρά, Τζιμπούρ και Μήτρογλου.

Σαμαράς και Ντεγκρά στο προσκήνιο – Τηλεφώνημα Μαρινάκη στον Μήτρογλου

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στον Sentra 103,3:


Για τις προηγούμενες δηλώσεις Μαρινάκη: «Είναι δικαίωμα του καθενός να ρωτάει ό,τι θέλει κι αυτό είναι σεβαστό. Εκπρόσωπος Τύπου της Superleague δεν είμαι, αλλά για να τελειώνει το παραμύθι ο Μαρινάκης έκανε τρεις δηλώσεις στον πρώτο μήνα ανάληψης καθηκόντων της προεδρίας της Superleague. Μια για τον Δαλούκα, μια για τον Κουκουλάκη σε αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και μια για ένα γκολ που δεν μέτρησε με Αστέρα εις βάρος του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.
 
Οι δηλώσεις έγιναν τον Σεπτέμβριο. Τον Οκτώβριο είπε δεν ξανακάνω δήλωση για διαιτησία ως πρόεδρος της Superleague, υπάρχουν αρμόδια όργανα να επιληφθούν».
 
Για το ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε: «Αν υπάρχει οποιοσδήποτε Ελληνας φίλαθλος που θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει την καλύτερη μπάλα, ας κάτσουμε να μιλήσουμε. Δόθηκε ένα πέναλτι που δεν ήταν, έγινε ένα άλλο χαζό στον Τοροσίδη στο 10’ και δεν δόθηκε, παίξαμε πολύ καλά, ο Ντεγκρά ήταν ο κορυφαίος του Αστέρα και το ματς ήταν πολύ καλό. Παίζουμε την καλύτερη μπάλα. Δεν μπορούμε να επικαλούμαστε μια δήλωση που έγινε τότε και να ασχολούμαστε έξι μήνες μετά».
 
Για το αν τελείωσε το πρωτάθλημα: «Φυσικά και δεν τελείωσε. Εχει δυο ματς στη Θεσσαλονίκη με Αρη, ΠΑΟΚ δυο με ΑΕΚ, ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη κι άλλα έξι πολύ δύσκολα ματς. Θέλει προσοχή δεν χρειάζεται καμιά έπαρση, καμιά αλαζονεία, να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά στου Ρέντη και τον Μάιο θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο και θα παλέψουμε για το Κύπελλο σε μια δύσκολη έδρα με τον ΠΑΟΚ. Εχει ένα μικρό προβάδισμα ο ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, αλλά θέλει δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι.».
 
Για τις μεταγραφές: «Επιθυμία μας είναι να κλείσουν τα σενάρια με την άκρατη μεταγραφολογία. Εχετε τα δίκια σας κι εσείς όταν είπε ο πρόεδρος τέλος και μετά πήρε τον Τζιμπούρ. Ομολογώ ότι δεν γνώριζα ότι θα γίνει, αλλά λέω τώρα ότι τέλειωσαν».
 
Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Είμαστε αρκετά μπροστά, αλλά το καλό είναι ότι παίζουμε πολύ καλά. Ο Φέτφα κι ο Ποτουρίδης δυο νέα παιδιά μπήκαν στην ομάδα και μας βγήκαν, είμαστε χαρούμενοι που οι φίλαθλοί μας πάνε εκδρομές και δεν δημιουργούν το παραμικρό κι όλα είναι σε καλό δρόμο».
 
 
Για το τηλεφώνημα Μαρινάκη στον Μήτρογλου: «Νομίζω ότι μετά από κάθε γκολ που θα βάζει ο Μήτρογλου θα γίνεται αυτό. Λόγω συγκυριών δεν έπαιξε φέτος, έκανε πολύ καλή επιλογή που πήγε στον Πανιώνιο κι ελπίζουμε να γυρίσει το καλοκαίρι. Είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό».
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε