Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Φτιαγμένος” ο Πάντελιτς – Μοίρασε υποσχέσεις για νταμπλ

Ο Σέρβος επιθετικός στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη υποσχέθηκε γκολ στα παιχνίδια που “καίνε” και τόνισε ότι είναι “φτιαγμένος” με τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Πάντελιτς γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα, άλλωστε από τον Ηρακλή ξεκίνησε τη μεγάλη καριέρα του, και έπιασε τον παλμό του κόσμου.

Υποσχέθηκε γκολ στα ντέρμπι και τόνισε ότι για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

“Eκτίμησα πάρα πολύ ότι χρειάστηκαν δέκα λεπτά για να συμφωνήσουμε. Hθελα πολύ να παίξω στον Oλυμπιακό. Aπό την εποχή που ήμουν στην Eλλάδα για λογαριασμό του Hρακλή. Πολλές φορές είχα συζητήσει στο παρελθόν για να επιστρέψω στην Eλλάδα, αλλά πάντα στο τέλος κάτι γινόταν και δεν προχωρούσε. Ξέρω σε ποια ομάδα ήρθα. Kαι ξέρω και τον κόσμο της. Δεν υπάρχει η αποτυχία για τον Oλυμπιακό. Mόνο το πρωτάθλημα” είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Μάρκο Πάντελιτς και πρόσθεσε:

“Θέλω να ξέρετε ότι είμαι φτιαγμένος να παίξω γι’ αυτόν τον κόσμο. Nα παίξω στα ντέρμπι και να σκοράρω. Mου αρέσουν τα παιχνίδια που η μπάλα καίει.”

Με κολακευτικά λόγια στο νέο απόκτημα του Ολυμπιακού μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

“Δεν έχουν πολλά φορ τις δικές σου επιτυχίες. Ξέρω καλά την καριέρα σου και γνωρίζω την παρουσία και τις επιτυχίες σου σε σημαντικά πρωταθλήματα όπως αυτά της Γερμανίας και της Oλλανδίας. Για μένα δεν ήταν τυχαίο ότι οι Oλλανδοί έφτασαν στη δεύτερη θέση του κόσμου.”

Τη Δευτέρα αναμένεται ο Ουρτάδο

Το τελευταίο κομμάτι του ερυθρόλευκου παζλ θα είναι ο Μόισες Ουρτάδο. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με την Εσπανιόλ, τα έχει βρει και με τον παίκτη και απομένουν μόνο τα τυπικά.

Ο 29χρονος μέσος αναμένεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε