Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Φτιάχνει… δυνατή έδρα – Αήττητος και πρώτος ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με σκόρερ τον Κώστα Γιαννούλη, οι Περιστεριώτες επικράτησαν εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), συνέχισαν αήττητοι την πορεία τους στη Σούπερ Λίγκα και πέρασαν -έστω και προσωρινά μόνοι- στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος
Ο Ατρόμητος κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, αφού ήταν αυτός που έπαιζε επιθετικά και δημιούργούσε ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που είχε παθητικό ρόλο.
 
Οι Περιστεριώτες είχαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Επστάιν (4′) και τον Μήτρογλου (στο 9′ ο Έλληνας επιθετικός προσπάθησε να κάνει κάτι εξεζητημένο, αφού με πανέμορφη ντρίπλα ξέφυγε από τον Κηπουρό, αλλά τον πρόλαβαν στη συνέχεια οι αμυντικοί του ΠΑΣ), ενώ ζήτησαν και πέναλτι στο 15′ σε μαρκάρισμα του Λίλα στον καλύτερο παίκτη των “κυανόλευκων”, τον Γιαννούλη.
 
Μετά από αυτή την φάση, υπήρξε εκνευρισμός στις κινήσεις των γηπεδούχων, αλλά ο Γιαννούλης ήταν αυτός που στο 31′ με σουτ από δύσκολη γωνία (και μετά από όμορφη πάσα του Επστάιν) άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο.
 
Με την επανάληψη ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Ατρόμητος δεν ανησύχησε, αφού μπορούσε με ευκολία να προστατέψει την εστία του Ιτάνζ. Οι παίκτες του Ντεμόλ πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν με σωστό τρόπο στην περιοχή του Ατρομήτου

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Έπσταϊν (81′ Μπέλιτς), Πίτου Γκαρσία (55′ Δημούτσος), Μήτρογλου, Καραγκούνης (65′ Μπρίτο)

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Μπουζίντ, Κυριάκος (65′ Γεωργίου), Κώτσιος, Τζάνης (80′ Ντε Βινσέντι), Λίλα, Βίλα, Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Πάντος, Ανδράλας (46′ Σκαρντοβέλι)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε