Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Φυλακούρης: Κακώς διαμαρτύρεται για τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ο διαιτητής του ντέρμπι ήταν ένας από τους καλύτερους του πρωταθλήματος ενώ αναφέρθηκε στον Χάρη Μαυρία.

Ο Τότης Φυλακούρης μίλησε στον NovaΣπορ FM…

Για το χθεσινό ντέρμπι: «Πρέπει να λέμε την αλήθεια. Ήταν ένα από τα καλύτερα ντέρμπι την τελευταία δεκαετία. Και οι δύο ομάδες κατέβηκαν με πάθος, ποιότητα και σεβασμό απέναντι στα ονόματά τους. Ο διαιτητής για μένα ήταν ένας από τους καλύτερους του πρωταθλήματος. Έδωσε ρεσιτάλ, παρότι έκανε 1-2 λάθη, αλλά όλοι δίνουν λάθη. Κακώς διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός για πέναλτι».

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ με πάρα πολύ καλούς παίκτες, αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε την ψυχολογία και ήταν ισότιμοι. Έβλεπες και τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σνομπ, απλώς κατέβηκε με την αβάντα των 16 βαθμών διαφοράς. Εγώ σαν Παναθηναϊκός φοβήθηκα πως αν ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός θα έπαιρνε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το 2-2 και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στο τέλος. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Στον Παναθηναϊκό πλέον υπάρχει ένα πνεύμα ευφορίας. Αυτό δεν οφείλεται ούτε σε συστήματα ούτε τακτικές. Όταν έχεις ψυχή και καρδιά, μπαίνεις μέσα για να κερδίσεις. Χρειάζεται εγωισμός. Και ο κόσμος πλέον κάτι βλέπει και είναι δίπλα στην ομάδα. Πρέπει να σταματήσουν οι γραφικότητες και οι δηλώσεις. Είναι μεγάλη ομάδα και αν κάνει 2-3 μεταγραφές μπορεί να είναι δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει τόσο μεγάλη διαφορά, αλλά δικαίως είναι στην πρώτη θέση».

Για τη συμβολή του Ρότσα στη βελτίωση του Παναθηναϊκού: «Έλεγα πως καταλληλότερος για αυτή την ομάδα είναι ο Ρότσα, καθώς υπάρχουν πολλά παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες. Δώδεκα παίκτες έχει όλους κι όλους ο Παναθηναϊκός. Τους είπε ‘Είμαστε ο Παναθηναϊκός, χειρότερα δεν μπορούμε να πάμε. Να πιάσουμε μια απόδοση για να ευχαριστηθούμε εμείς και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο’. Μπήκε ο αέρας του Ρότσα στην ομάδα. Δεν θέλω να κατηγορήσω τον Φερέιρα, αλλά δεν είναι λογικό να μην αφήνει σε έναν παλαίμαχο να του μιλήσει ή να πάει κάποιος προπονητής των ακαδημιών να δει την προπόνηση».

Για τον Χάρη Μαυρία: «Τον Μαυρία τον βρήκα εγώ στο Λουτράκι, επί προεδρίας Πατέρα. Όταν τον είδα, κάλεσα τον Σπύρο Λιβαθηνό και του ξεχώρισα τρεις παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και ο Μαυρίας. Τον πλησιάσαμε και του μιλήσαμε. Του προτείναμε να έρθει στον Παναθηναϊκό, γιατί ανήκε στη Ζάκυνθο, και ήρθε στην Παιανία. Αυτό το παιδί είναι από άψογη οικογένεια, είναι πολύ ήσυχος και μελετηρός, δεν έχει φιλοδοξίες για φανφάρες, αλλά λέει ότι θέλει να σπουδάσει και να γίνει ποδοσφαιριστής. Το ίδιο έλεγε από 13 ετών. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα. Χθες είδαμε πόσο μπορεί να βοηθήσει και μάλιστα απέναντι στον βασικό αριστερό μπακ της Εθνικής ομάδας. Ο Μαυρίας ήταν άψογος, ήταν Κολοσσός. Μόνο ένα βεβιασμένο σουτ έκανε λάθος, κατά τα άλλα ήταν τέλειος».

Θεοδωρίδης:Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την ισοπαλία σαν να…πήρε το κύπελλο

“Έρχεται ο Πρίγκιπας και βάζει λεφτά στον Παναθηναϊκό”

“Ο Φερέιρα έπρεπε να είχε φύγει νωρίτερα”

Το ντέρμπι “αιωνίων” είχε νικητές!

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 14ης αγωνιστικής (VIDEOS)

“Μάγεψε” τους κατασκόπους ο Μαυρίας – Τι δήλωσε

Καταγγελίες και επίθεση σε Αλαφούζο από Θεοδωρίδη

Αλαφούζος: Χειρουργικές οι αποφάσεις του Μάνταλου

Ρότσα: Με κάποιες λεπτομέρειες θα είχαμε νικήσει άνετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε