Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΓΑΔΑ: Ουδέποτε η αστυνομία αθώωσε τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Η ΓΑΔΑ με ανακοίνωση της θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στην έκθεση της αστυνομίας για τα επεισόδια του ΣΕΦ.

Η Γενική αστυνομική διεύθυνση Αθηνών ξεκαθάρισε ότι η έκθεση της αστυνομίας Πειραιά δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια του 4ου τελικού της Α1 μπάσκετ, αλλά ήταν έγγραφο που έστειλαν για όλες τις εγκαταστάσεις:

“Σχετικά με άρθρα εφημερίδων και καταχωρήσεις σε ιστολόγια στο διαδίκτυο, που αναφέρονται σε «έκθεση – πόρισμα», που εξέδωσε τις προηγούμενες ημέρες η Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, αναφορικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την 06-06-2010 σε αγώνα καλαθοσφαίρισης στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, διευκρινίζονται, προς αποκατάσταση της αλήθειας, τα ακόλουθα:

Την 04-10-2010 η Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης, εξέδωσε έγγραφο το οποίο απέστειλε στη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας και στην Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός ενώ το κοινοποίησε σε συναρμόδιες Υπηρεσίες και Φορείς. Το έγγραφο αυτό αφορούσε εισηγήσεις για τη βελτίωση των τεχνικών όρων ασφάλειας στο συγκεκριμένο Στάδιο, που προέκυψαν μετά από σχετική αυτοψία.
Ανάλογο έγγραφο και για τον ίδιο λόγο συνέταξαν και απέστειλαν στους αρμόδιους Φορείς και Υπηρεσίες οι περισσότερες Αστυνομικές Διευθύνσεις, στις έδρες των οποίων λειτουργούν αθλητικές εγκαταστάσεις.
Το έγγραφο, αυτό σε καμία περίπτωση, δεν σχετίζεται με την προβλεπόμενη από τη νομοθεσία έκθεση, που συντάσσεται σε περιπτώσεις επεισοδίων σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
Η έκθεση, όσον αφορά στα επεισόδια που έλαβαν χώρα την 06-06-2010 σε αγώνα καλαθοσφαίρισης στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, έχει συνταχθεί από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά και έχει αποσταλεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες και Φορείς από την 8 Ιουνίου 2010.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε