Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γαλλογερμανικός “πόλεμος” με φόντο τον τελικό

Ο Ριμπερί θα αγωνιστει κανονικά παρά την φερόμενη εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο
Ο Ριμπερί θα αγωνιστει κανονικά παρά την φερόμενη εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο, ΦΩΤΟ REUTERS.

Μετά τη ματσάρα του Μεάτσα οι ποδοσφαιρόφιλοι του πλανήτη περιμένουν να παρακολουθήσουν ένα εξίσου ποιοτικό ματς στην Αλιάνζ Αρίνα μεταξύ της Μπάγερν και της Λιόν.

Οι δύο ομάδες αποτελούν τις εκπλήξεις του Τσάμπιονς Λιγκ αφού κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά. Κι αν για την Μπάγερν μπορεί κάποιος να το είχε φανταστεί, σίγουρα η Λιόν έκανε την υπέρβαση.

Εδώ που έχουν φτάσει και οι δύο θέλουν την πρόκριση στον τελικό. Οι Γερμανοί έχουν την εμπειρία και οι Γάλλοι τον ενθουσιασμό. Ποιός θα επικρατήσει στη μάχη της Αλιάνζ Αρίνα θα το ξέρουμε στις 23.45 το βράδυ.

Η Μπάγερν με την ψυχολογία στα ύψη μετά την επική πρόκριση επί της Μάντσεστερ και την 7άρα κόντρα στο Ανόβερο θα προσπαθήσει να πάρει σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στη  Γαλλία.

Ο Ριμπερί παρά το ροζ σκάνδαλο στο οποίο φέρεται μπλεγμένος, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του δίνοντας έτσι μία ακόμη λύση στον Λουίς Φαν Χάαλ. 

Απόντες θα είναι ο Μπαντστούμπερ και ο Φαν Μπόμελ που είναι τιμωρημένοι.

Από την άλλη η Λιόν έχει το ρόλο του αουτσάιντερ και θέλει να σκοράρει για να μπορέσει να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση.

Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, ο Λισάνρο Λόπες αντιμετωπίζει και πάλι πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στο ματς είναι αμφίβολη.

Σίγουρα εκτός είναι οι Μακούν, Μποντμέρ, Λοβρέν.

Ο μεγάλος αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ.

Ο Μουρίνιο νίκησε το Μέσι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε