Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Γελάμε με τα όσα γράφουν για επεισόδιο Μπουρούση-Ζούρου”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Κατηγορηματικά διέψευσαν ο Ηλίας Ζούρος και ο Γιάννης Μπουρούσης ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ τους και ξεκαθάρισαν ότι το κλίμα στην Εθνική ομάδα μπάσκετ είναι άριστο.

Τώρα… αρχίζει το Ευρωμπάσκετ

Παραμονές του κρίσιμου αγώνα για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ κόντρα στην Γαλλία, Μπουρούσης και Ζούρος έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους διαψεύδοντας δημοσιεύματα που τους ήθελαν… στα μαχαίρια.

Αφορμή των δημοσιευμάτων είχε σταθεί η μη χρησιμοποίηση του Μπουρούση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα κόντρα στους Ρώσους.

O διεθνής σέντερ αναφέρθηκε στα όσα γράφονται: “Είναι ένα θέμα που με λυπεί. Κάποια κείμενα αναφέρονται σε μένα και την προηγούμενή μου ομάδα. Εδώ όμως είμαστε στην Εθνική ομάδα. Επειδή 2-3 άνθρωποι δεν με συμπαθούν, θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς να υπάρχει, χωρίς να έχει ειπωθεί τίποτα από τους συμπαίκτες μου ή από τους προπονητές. Καλό θα είναι να προσέχουμε τι λέμε κι όχι να δημιουργούμε θέμα επειδή δεν σε κάποιους δεν αρέσει η φάτσα μας.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου: “Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πράγματα που μας έκαναν να κοιταζόμαστε με μεγάλη απορία. Η ομάδα είναι πολύ αγαπημένη, δεν υπάρχει κανένα θέμα και απορούμε πώς δημιουργούνται θέματα εκ του μη όντος. Πραγματικά μάς κάνουν να γελάμε αυτά τα πράγματα. Είναι ένα θέμα που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο και καμία ουσία. Δεν συμβαίνει τίποτα κι όσοι είναι εδώ και παρακολουθούν την ομάδα από κοντά βλέπουν την κατάσταση.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε