Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γεμάτη η… φαρέτρα του Χάβου ενόψει Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
“Παρών” φώναξαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Τρίτης, με την οποία άρχισε ουσιαστικά η προετοιμασία των Θεσσαλονικέων για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κανονικά προπονήθηκε ο Τσιρίλο, ενώ ο Σαβίνι ανέβασε ρυθμούς,
Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, την Τρίτη, για τον Μάκη Χάβο.
 
Ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Μπρούνο Τσιρίλο και Μίρκο Σαβίνι να ανεβάζουν ρυθμούς, με τον πρώτο μάλιστα να δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί από το πρώτο λεπτό κόντρα στους “πράσινους”.
 
Και ο έτερος Ιταλός αμυντικός του “δικέφαλου του Βορρά” ανέβασε στροφές και υπολογίζεται από τον Χάβο, τουλάχιστον για τον πάγκο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
 
Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ενώ με τα όσα έδειξε ο Μάκης Χάβος, προσανατολίζεται στο 4-2-3-1 ως σύστημα κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Κλάους Αθανασιάδη να κερδίζει θέση από τον Μουσλίμοβιτς στην επίθεση.
 
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς, στα άκρα οι Ετό και Λίνο ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Κοντρέρας και Τσιρίλο. Γκαρσία και Βιτόλο τα αμυντικά χαφ, οι Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια θα κινούνται από τις πτέρυγες και ο Ιβιτς θα είναι στον επιτελικό ρόλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε