Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Γέμισε το ταμείο, έρχονται μεταγραφές

Ο Σωκράτης Κόκκαλης προανήγγειλε μεταγραφές, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία του Ολυμπιακού από την πρόκριση στην φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Δείτε την παρακάμερα της πρόκρισης.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι ερυθρόλευκοι πέρασαν στην νοκ άουτ φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πήραν βαθιά οικονομική ανάσα. Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα από την αρχή της σεζόν, ο στόχος επιτεύχθη. 

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα

Το γκολ του Λεονάρντο που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό

Μετά το τέλος του αγώνα ο ευδιάθετος Σωκράτης Κόκκαλης ρώτησε δημοσιογράφο: “Εσείς τι λέτε θα γίνουν μεταγραφές;”. Η απάντηση ήταν: “εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν” και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε: “Κι εγώ.”

Ο Ζίκο στη συνέντευξη τύπου ζήτησε 4 παίκτες. Δύο επιθετικούς, έναν επιτελικό μέσο και έναν αριστερό μέσο. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 16-17 και 23-24 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί 9-10 και 16-17 Μαρτίου. Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού

Ο Νικοπολίδης συμπλήρωσε 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές

Εκτός από τα οικονομικά οφέλη, ο Ολυμπιακός συνέλλεξε και πολλούς βαθμούς που μπορεί να τον φέρουν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας την επόμενη σεζόν. Από την 39η θέση μέσα σε ένα βράδυ εκτοξεύτηκαν στην 28η θέση της κατάταξης, ενώ βοήθησαν την Ελλάδα να ανέβει στην 12η θέση. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε