Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Γεμίστε το Γ. Καραϊσκάκης – Ενθουσιασμένοι Ρονάλντο, Ζιντάν με την πρόταση Μαρινάκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο στις 14 Δεκεμβρίου στον αγώνα κατά της φτώχειας. ενώ ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βεγγέλη Μαρινάκη.

Έναν ξεχωριστό αγώνα θα φιλοξενήσει η Ελλάδα στις 14 Δεκεμβρίου. Οι φίλοι Ζιντάν και Ρονάλντο θα αντιμετωπίσουν επίλεκτους του Ολυμπιακού και τα έσοδα θα διετεθούν για τη μάχη ενάντια στη φτώχεια.

Στη συνέντευξη τύπου έδωσαν το παρών, ο Σωκράτης Κομινάκης, ο Αντώνης Νικοπολίδης και η εκπρόσωπος του ΟΗΕ ,Αζαλτιε Ποντιέ.

Κομινάκης: Είναι πολύ μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό που επιλέχθηκε για αυτόν τον αγώνα. Αυτός ο αγώνας θα αναδείξει τις κινήσεις φιλανθρωπίας του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι γίνεται σε μια δύσκολη συγκυρία για τον κόσμο και εμείς θέλουμε να αναδείξουμε την έννοια της προσφοράς, προσφέροντας βοήθεια. Το κομμάτι που αναλογεί στον Ολυμπιακό από τα έσοδα θα πάει στον σύλλογο “Αργώ”, αλλά και στα συσσίτια ενόψει εορτών της Εκκλησίας του Πειραιά για τους άστεγους.”

Νικοπολίδης: “Καλούμε τον κόσμο να έρθει γιατί είναι σημαντικός ο σκοπός. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από πλευράς θεάματος, αφού εκτός από παίκτες του παγκοσμίου ποδοσφαιρικού στερεώματος, θα εμφανιστούν και πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού των προηγούμενων χρόνων. Μέσα από τους αγώνες καλούμαστε να ανταποδώσουμε προς τον κόσμο που υποφέρει, την αγάπη που λαμβάνουμε.”

Ποντιέ: “Αποφασίσαμε να γίνει φέτος στην Ελλάδα, αν και είχαμε πολλές προσφορές, όμως η προσφορά του κ. Μαρινάκη ήταν καταπληκτική και ο Ζιντάν με τον Ρονάλντο πάντα ήθελαν να κάνουν κάτι στην Ελλάδα. Η προσφορά του κ. Μαρινάκη τους ενθουσίασε και είπαν αμέσως το “ναι”.

Στη Γαλλία και στην Ισπανία είχαμε επαφές, αλλά έχει γίνει ήδη μία φορά στη Γαλλία και δύο στη Ισπανία. Έτσι, ο Ζιντάν και ο Ρονάλντο σκέφτηκαν ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και είπαν αμέσως το “ναι” γιατί ήταν και πολύ καλή η προσφορά. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό σε τέτοια ματς. Οι δυο τους έχουν γραφείο στην Ελλάδα και θα έρθουν πολλά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε