Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γέννησε… προσδοκίες, αλλά “μετράει” η διάρκεια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία πειστική εμφάνιση απέναντι στην Τότεναμ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό που απομένει για να δείξει στον κόσμο του πως μπορεί να… επιστρέψει στη ζωή, είναι να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να ετοιμάσει “αντεπίθεση” στην Ελλάδα.

Οι παίκτες των “πρασίνων” πήραν την ισοπαλία απέναντι στην Τότεναμ, ωστόσο αυτό που κρατούν άπαντες στην ομάδα από την αναμέτρηση για την δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ είναι η πολύ καλή και πειστική εμφάνιση του δευτέρου μέρους.

Το αποτέλεσμα κόντρα στους Άγγλους μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για το “τριφύλλι”, καθώς -με σωστή διαχείριση- πρέπει να αποτελέσει την… αρχή της αντεπίθεσης του “συγκροτήματος” του Ζεσουάλδο Φερέιρα, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα.

Η καλή εμφάνιση που περίμεναν εδώ και καιρό στον Παναθηναϊκό ήρθε και πλέον πρέπει να έχει και συνέχεια. Άπαντες στο “στρατόπεδο” του Παναθηναϊκού στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Κυριακής με την SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια (18:15) όπου το “τρίποντο” αποτελεί… μονόδρομο, ούτως ώστε να επιστρέψει η ηρεμία στην Παιανία.

Δείγμα… χαμόγελου! Ισοπαλία – βάλσαμο για Παναθηναϊκό με Τότεναμ(VIDEO)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε