Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Για άλλα 2 χρόνια στο Ολντ Τράφορντ

Για πάντα στην Γιουνάιτεντ ο Γκιγκς, ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Ράιαν Γκιγκς θα ανανέωσει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2011.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου ο αρχηγός των κόκκινων διαβόλων συμπλήρωσε τα 36 του χρόνια, ενώ μία ημέρα νωρίτερα είχε πανηγυρίσει το 100στο του γκολ στην Premier League. Η εντυπωσιακή του καριέρα θα συνεχιστεί τούλάχιστον για ακόμη δύο χρόνια.

Ο Ουαλός βρίσκεται στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1987… και έχει κατακτήσει τα πάντα. Η πρόθεση της ομάδας είναι να παραμείνει στο Ολντ Τράφορντ μέχρι το τέλος της καριέρας του και γι΄αυτό θα του προτείνει την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια. 

Αν και η ηλικία έχει αρχίσει να βαραίνει τα πόδια του Γκιγκς, εντούτοις παραμένει ένας από τους βασικούς μοχλούς στη μηχανή της Γιουνάιτεντ. Ο Ουαλός έχει βρει το μυστικό για να διατηρείται σε φόρμα.

“Συνήθιζα να τελειώνω από την προπόνηση και να πηγαίνω για ψώνια. Αυτό δεν το κάνω πλέον. Τώρα μου χρειάζονται μία ή δύο ημέρες για να ανακτήσω δυνάμεις από τα παιχνίδια και έτσι ξέρω ότι πρέπει να εξοικονομώ ενέργεια. Τώρα πηγαίνω σπίτι και κάθομαι στον καναπέ παρακολουθώντας τηλεόραση. H ζωή μου είναι βαρετή, αλλά αυτό είναι που πρέπει να κάνω για να παραμείνω σε φόρμα. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε