Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Για άλλα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει για ακόμη δύο χρόνια ο Βλάνταν Ίβιτς
Τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα φοράει για ακόμη δύο χρόνια ο Βλάνταν Ίβιτς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ήττα από τον Άρη μπορεί να έβγαλε ουσιαστικά εκτός τίτλου τον ΠΑΟΚ, όμως οι άνθρωποι της ομάδας σκέφτονται ήδη το μέλλον και ανανέωσαν το συμβόλαιο του Βλάνταν Ίβιτς για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ένας από τους πιο πολύτιμους παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν ήταν ο Βλάνταν Ίβιτς και η διοίκηση του ΠΑΟΚ τον επιβράβευσε για την απόδοση του προσφέροντας του συμβόλαιο διετούς διάρκειας όπως επιθυμούσε ο παίκτης.

Την επομένη της ήττας από τον Άρη οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ένα λόγο να χαμογελούν αφού ο Ίβιτς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

“Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με τη συμφωνία για το νέο συμβόλαιο. Δεν έχω πάντως τη μεγάλη χαρά, που έχει ένας παίκτης όταν υπογράφει ένα νέο συμβόλαιο, και ο λόγος είναι γνωστός. 

Είμαι εδώ δύο χρόνια, θα είμαι άλλα δύο, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια και στα επόμενα χρόνια να έρθουν τίτλοι. Στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε νίκες στο μέλλον, τόσο για μας, όσο και για τον κόσμο, για να χαρούμε αυτήν την καλή εικόνα που έχουμε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι στον ΠΑΟΚ, πάντα ήξερα για τους φιλάθλους του, είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλο λαό” δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Ανακοίνωση κατά της αστυνομίας εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε