Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Για αλλοίωση των πλέι-οφ κάνουν λόγο… κύκλοι του Ολυμπιακού!

Για αλλοίωση των πλέι-οφ κάνουν λόγο… κύκλοι του Ολυμπιακού!

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, “κύκλοι” των “ερυθρόλευκων” μίλησαν για ευνοϊκή διαιτησία υπέρ των “πρασίνων” στα δυο τελευταία ματς του μίνι πρωταθλήματος, κάνοντας λόγο για αλλοίωση της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Οι Πειραιώτες μιλούν – πάντα μέσω κύκλων – για διαιτησίες στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που προκάλεσαν αλλοίωση της βαθμολογίας των play offs και της ομάδας που τελικά θα μας εκπροσωπήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, ρίχνουν τα πρώτα… βέλη προς την εποχή Αλαφούζου για την πράσινη ΠΑΕ, με πυρά και προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Τα όσα τονίζουν “κύκλοι” του Ολυμπιακού:

“Οι διαιτησίες στα δυο τελευταία παιχνίδια του Παναθηναικού με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ προκάλεσαν την αλλοίωση της βαθμολογίας των πλει οφς και συνεπώς την ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με δεδομένη τη σημαντική οικονομική ενίσχυση που εξασφαλίζει μια συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και την οικονομική προοπτική της, είναι λογικό αυτή η αλλοίωση να επηρεάζει και την οικονομική οντότητα της στο επόμενο πρωτάθλημα

Σήμερα καταλάβαμε όλοι στην Ελλάδα αυτά που έλεγαν οι κύριοι Αλαφούζοι, Γόντικες, Θωμαίδηδες και ο γραφικός κύριος Φερέιρα για την … επιλεκτική συμπεριφορά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ στον Παναθηναϊκό και τι σημαίνει διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την αλλοίωση της βαθμολογίας των πλει οφς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε