Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Για δύο χρόνια στην Εθνική ο Σάντος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πορτογάλος προπονητής συναντήθηκε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της Εθνικής ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως αναμενόταν ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής είναι ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος ήρθε στην Αθήνα τη Δευτέρα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και μέσα σε λίγη ώρα συμφώνησαν σε όλα.

Για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σάντος θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής, δηλαδή μέχρι το τέλος της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Το έργο του θα είναι δύσκολο μιας και θα συγκριθεί με τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία της Ελλάδας. Η κληρονομιά που άφησε ο Ότο Ρεχάγκελ είναι μεγάλη και ο Σάντος το γνωρίζει καλά αυτό.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει την Τετάρτη στην πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματα του και να ξαναέρθει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Η συμφωνία θα επισημοποιηθεί την Πέμπτη στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί για το ποιος θα είναι ο βοηθός του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε