Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Για μία θέση στον τελικό: Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (16:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Περιστέρι άφησε… ανοικτούς λογαριασμούς στις δυο ομάδες, που βλέπουν το Κύπελλο Ελλάδας σαν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για διάκριση και επιβράβευση για την πολύ καλή φετινή τους παρουσία (16:30, NewsIt, OTE Sport 2)

Οι Περιστεριώτες θέλουν να επαναλάβουν το περσινό τους κατόρθωμα, να φτάσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του θεσμού και να δείξουν πως πλέον αποτελούν μία σταθερή δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεπεράσουν τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος -απ’ την στιγμή που κάθισε στον πάγκο του ο Σάκης Τσιώλης- διαγράφει εντυπωσιακή πορεία.

Η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, είναι, ίσως η μεγαλύτερη στην ιστορία του Αστέρα (αν προκριθεί θα είναι η πρώτη του παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου) και ο Έλληνας τεχνικός και οι παίκτες του είναι έτοιμοι για αυτό.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει και άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο Μπαντής αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Τσαμπούρης θα είναι δεξιά, ο Πιπίνης αριστερά και οι Μπαρτολίνι, Πουλίδο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Χουανίτο, Ουσέρο, Ροτζέριο, ενώ οι Ράγιος και Ναβάρο θα είναι στα άκρα πίσω από τον Περόνε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπακασέτας, Αρσενίεβιτς, Τσουμάγκας, Έγκον και οι τραυματίες Ρούμπιλ, Ορόθκο, Κωστούλας και Χακόμπο.

Για τον Ατρόμητο, εκτός από τον Τάσο Καραμάνο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, δεν υπάρχει καμία άλλη απώλεια. Αντίθετα επιστρέφει ο Ζουέλα.

Ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Σκόνδρας θα είναι δεξιά και ο Γιαννούλης αριστερά. Οι Τόμας και Φυτανίδης θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ζουέλα, Τάτος και Δημούτσος θα είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Καραγκούνης και Μπρίτο πίσω από τον Μήτρογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε