Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Για να γυρίσει η ΑΕΚ θέλει δουλειά πολλή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η ΑΕΚ της Καβάλας απογοήτευσε στον μέγιστο βαθμό τον κόσμο της και έφτασε τις τέσσερις ήττες σε πέντε ματς εκτός έδρας. Η αύρα από την έλευση του Χιμένεθ έφυγε και η “Ένωση” χρειάζεται πλέον ουσιαστική ενίσχυση.

Την… Καβάλησε

Προβληματισμό και αυτοκριτική έφερε στους “κιτρινόμαυρους” όχι τόσο η ήττα αλλά η τραγική εμφάνιση της ομάδα στην Καβάλα. Όπως παραδέχθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος η Καβάλα θα μπορούσε να είναι μπροστά με 2-3 γκολ στην αρχή του ματς, γεγονός που καταδεικνύει τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στην ΑΕΚ.

 
Η έλευση του Χιμένεθ έφερε νέο αέρα και τόνωσε το ηθικό των παικτών, όμως αυτό δεν κρατάει για πάντα και στην “Ένωση” ψάχνουν τρόπους για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Για την ώρα λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν. Μία νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι εξιλέωση για τον κόσμο και τους τους ίδιους τους παίκτες, ενώ θα μειωθεί και η διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.
 
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Χιμένεθ δεν θα έχει στην διάθεση του τον Παντελή Καφές ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου συνδέσμου ποδοκνημικής.Αυτό φυσικά, δεν θα είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον Μανόλο Χιμένεθ. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει και συμμετοχή του Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός έχει τραυματιστεί στον ώμο και ακόμη στην Ένωση δεν γνωρίζουν εάν θα είναι σε θέση να παίξει. Περισσότερες ελπίδες υπάρχουν για τους Σάχα και Πατσατζόγλου., ενώ επιστρέφουν οι Δέλλας, Μανωλάς και Ντιόπ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε