Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Για τελευταία φορά ως αντίπαλος ο Σκόκο στο “Γ. Καραϊσκάκης”;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ με τον Νάτσο Σκόκο να βρίσκεται στο επίκεντρο εν όψει του μεταγραφικού παζαριού.

Μπάντοβιτς: Πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση

Μπορεί οι αγώνες των πλέι-οφ να βρίσκονται στο μυαλό των ποδοσφαιριστών, όμως στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ οι διοικήσεις των δύο ομάδων θα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον Νάτσο Σκόκο.

 
Υπενθυμίζουμε πως ο Αργεντινός στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρωταθλήματος είχε πετύχει δύο τέρματα δίνοντας τη νίκη στην ΑΕΚ και άλλαξε τα δεδομένα της μεταγραφής του στους Πειραιώτες. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για συμφωνία των διοικήσεων για την μεταγραφή του παίκτη στον Ολυμπιακό, η οποία χάλασε μετά την εμφάνιση του Σκόκο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τις αντιδράσεις του κόσμου της “Ένωσης”. Ο… γάμος μετατέθηκε για το καλοκαίρι όταν και θα επανεξετάζονταν οι συνθήκες.
 
Ο Ολυμπιακός επισήμως παραδέχεται ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη, ενώ και ο ίδιος ο Αργεντινός έχει αφήσει πολλές φορές ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Στην ταμπακιέρα ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν είναι διατεθειμένος να δώσει περισσότερα από 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει και μέχρι τα 4 εκατ. ευρώ. Στα συν των “ερυθρόλευκων” είναι ότι ο παίκτης προτιμάει τον Ολυμπιακό ενώ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πως θα τον αντιμετωπίσει ο κόσμος στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
 
Από την άλλη στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι ο παίκτης θα πάει όπου θέλει ακόμα και αν έρθει καλή πρόταση από το εξωτερικό. Η επιδίωξη των ανθρώπων της “Ένωσης” είναι είτε να αυξήσουν την τιμή του στον Ολυμπιακό είτε να του αλλάξουν άποψη για τον Παναθηναϊκό, για να βάλουν στα ταμεία τους όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Η εμφάνιση του Σκόκο στο κυριακάτικο ντέρμπι στο Φάληρο θα κρίνει πολλά…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε