Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Για τη νίκη στην Κροατία η ΑΕΚ – ΦΩΤΟ και βίντεο από την προπόνηση

Η προπόνηση της ΑΕΚ στο “Gradski standion u Poljudu”, ΦΩΤΟ NEWSIT
Το NewsIt.gr εξασφάλισε βίντεο και ΦΩΤΟ από τη μία και μοναδική προπόνηση της ΑΕΚ στην Κροατία, ενόψει της αναμέτρησης με την Χάιντουκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Μήνυμα νίκης από Χιμένεθ και “Λύμπε”.

Το πανόραμα του Europa League

Στην Κροατία από την Τρίτη η αποστολή της ΑΕΚ για τη σημαντική αναμέτρηση με την Χάιντουκ το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η “κιτρινόμαυρη” αποστολή ταξίδεψε χωρίς τους τραυματίες Καφέ, Πατσατζόγλου και Τζιμπούρ, τον Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και τον Έντερ.

Οι παίκτες της ΑΕΚ εν ώρα πτήσης για την Κροατία, ΦΩΤΟ NEWSIT

 
Οι ποδοσφαιριστές της “Ένωσης” και το τεχνικό επιτελείο συνάντησαν εντελώς διαφορετικές συνθήκες σε σχέση με την Αθήνα, καθώς ο καιρός στο Σπλιτ είναι βροχερός με την θερμοκρασία σταθερά κάτω από τους 10 βαθμούς. Στη μία και μοναδική προπόνηση πριν από την αναμέτρηση ο Χιμένεθ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει.

 

 
Μήνυμα νίκης έστειλαν Χιμένεθ και Λυμπερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου: “Ήρθαμε εδώ για τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε την Ελλάδα και την ΑΕΚ”, ξεκαθάρισε ο προπονητής της “Ένωσης” συμπληρώνοντας ότι όλοι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που τους δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις καιρικές συνθήκες απάντησε ότι “Δεν είναι καλό που βρέχει συνεχώς αλλά εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε. Θέλουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι για να φύγουμε νικητές”.
 
Οι Κροάτες φάνηκαν ενημερωμένοι σχετικά με την αλλαγή προπονητή και όταν του ζήτησαν τι θέλει να αλλάξει από την στιγμή που ήρθε, σχολίασε: “Δεν σημαίνει όταν γίνεται μία αλλαγή προπονητή ότι πρέπει να αλλάζουν συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ αυτό που θέλω είναι να περάσω την δική μου φιλοσοφία και να δώσω άλλη νοοτροπία στην ομάδα”.
 
Τους παίκτες της ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος που δήλωσε μεταξύ άλλων: “ Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε