Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Για τη ρεβάνς και τους βαθμούς στο Βέλγιο – Άντερλεχτ-ΑΕΚ (22.05)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η περυσινή “τραυματική” εμπειρία της στο Κονστάν Βάντεν Στοκ δεν έχει ξεχαστεί. Η Ένωση θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άντερλεχτ και να ξεκινήσει με το δεξί στον όμιλο του Europa League.

Και… επισήμως διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη “Petit Chateau”

Τον Οκτώβριο του 2010 η Άντερλεχτ είχε επικρατήσει εύκολα με 3-0 της ΑΕΚ στο Βέλγιο και την είχε θέσει ουσιαστικά εκτός συνέχειας του Europa League. Φέτος οι δύο ομάδες κοντράρονται στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής και η Ένωση επιθυμεί να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.

Ο Χιμένεθ που δεν υπολογίζει στους Μάκο, Καφέ αναμένεται να ρίξει στη μάχη τους Βάργκας, Γκέντσογλου. Δεν αποκλείεται να κάνει και την έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του Κάλα στα χαφ,

Ο Κωνσταντόπουλος θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Γεωργέα, Καράμπελα, Δέλλα και Μανωλά στην άμυνα. Ο Λαγός θα παίξει μπροστά από τους δύο αμυντικούς μέσους ενώ ο Γκούντγιονσεν θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Χοσέ Κάρλος και Λεονάρντο θα είναι στις πτέρυγες.

Στο Κονστάν Βάντεν Στοκ αναμένεται να βρεθουν περισσότεροι από 500 Έλληνες. Το ματς θα ξεκινήσει στις 22.05 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε