Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Για την πρόκριση και την πρωτιά – Ελλάδα-Ρωσία (21:00)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την επικράτηση επί της Σλοβενίας, η Εθνική ομάδα κοντράρεται με την Ρωσία θέλοντας τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά και θα της δώσει ελπίδες για την πρώτη θέση του ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τη νίκη επί της Σλοβενίας, έχει σχεδόν σίγουρη την πρόκριση στην 8αδα του Ευρωμπάσκετ και απόψε κόντρα στην Ρωσία καλείται να κάνει το βήμα παραπάνω. Όσο προχωράει η διοργάνωση τόσο η ομάδα του Ηλία Ζούρου εμφανίζεται καλύτερη και αυτό καλείται να κάνει και σήμερα θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση του ομίλου (που λογικά θα της φέρει και πιο βάτο αντίπαλο στα προημιτελικά).
 
Η Ρωσία είναι η καλύτερη ομάδα που βρίσκει στον δρόμο της η Εθνική, μέχρι τώρα, καθώς μαζί με την Γαλλία είναι οι δύο ομάδες που συνεχίζουν αήττητες στο τουρνουά. Μεγάλο τους αστέρι και βαρόμετρο για την “αρκούδα” είναι ο Αντρέι Κιριλένκο, στην εξουδετέρωση του οποίου ποντάρει πολλά ο Ηλιάς Ζούρος.
 
Το ματς αναμένεται να κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την άμυνα καθώς η Ρωσία έχει δεχθεί τους λιγότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα στο Ευρωμπάσκετ με την Εθνική μας να βρίσκεται στην 2η θέση της σχετικής λίστας.
 
Τζάμπολ στις 21:00 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ-1. Όλα όσα συμβαίνουν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το ματς θα μπορείτε να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό από το NewsIt με πολλά βίντεο και φωτογραφίες από το Βίλνιους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε