Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Για το 2-0 ο Ολυμπιακός – Για το μπρέικ ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι “αιώνιοι” δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με τα ματς της Τρίτης αφού σήμερα δίνουν τις δεύτερες μάχες τους “8” της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός μετά τον απίστευτο θρίαμβο στο πρώτο ματς κόντρα στη Σιένα, θέλει να κάνει το 2-0 και να αγκαλιάσει την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Παίκτες και προπονητής έριξαν τους τόνους αφού γνωρίζουν ότι οι Ιταλοί δεν πρόκειται να παρουσιαστούν τόσο κακοί όσο την Τρίτη.

Τεόντοσιτς και Κέσελ είναι αμφίβολοι και ο Ίβκοβιτς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τους εχει στη διάθεση του. Από την άλλη η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα παλέψει για το πληγωμένο της γόητρο αλλά και για την ισοφάριση που θα της δώσει το πλεονέκτημα έδρας.

Το ματς στο ΣΕΦ θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΤ.

Να το κάνει όπως την Τρίτη αλλά να τον… αφήσουν

Ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια την Μπαρτσελόνα αλλά τα σφυρίγματα των διαιτητών και η ψυχραιμία των Καταλανών στο τέλος του στοίχισαν. Ο Ομπράντοβιτς που “κλείδωσε” τον Πασκουάλ την Τρίτη δεν ασχολήθηκε με τους διαιτητές αφού γνωρίζει ότι δεν βολεύει τους πράσινους να αποπροσανατολιστούν από το στόχο τους.

Η Μπαρτσελόνα τα… χρειάστηκε και πιθανότατα θα είναι πιο προσεκτική στο σημερινό ματς. Το έργο των Πρωτθλητών Ευρώπης δεν θα είναι εύκολο αλλά θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας. Μάικλ και Μπαζίλε εξακολουθούν να απουσιάζουν.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 22.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε