Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Για το απόλυτο ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι

Για το απόλυτο ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι
Η τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας περιλαμβάνει 6 αναμετρήσεις, 1 παραπάνω από τις δύο προηγούμενες. Μέχρι να φτάσουμε στις 8 που έπρεπε να γίνονται απέχουμε, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν υπήρξαν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο στην Κέρκυρα ενώ στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο.
 
Το πρώτο της τρίποντο στη Σούπερ Λίγκα θέλει να πάρει η Κέρκυρα που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στους δύο πρώτους της αγώνες. Το ευχάριστο για τον Μπάντοβιτς είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
 
Ο Παναιτωλικός δίνει το τρίτο του ματς μέσα σε μία εβδομάδα και πρώτο μακριά από το Αγρίνιο. Η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ήταν βάλσαμο για τους Αγρινιώτες που ταξίδεψαν στην Κέρκυρα χωρίς τον Στάθη Καραμαλίκη ο οποίος ήταν από τους καλύτερους στα δύο πρώτα ματς.

19.30 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
 
Στο Περιστέρι θα διεξαχθεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Ατρόμητος με την ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα με 4 βαθμούς στα δύο εκτός έδρας ματς που έχει δώσει. Οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών αφού ο αγώνας είναι ο πρώτος εντός έδρας της χρονιάς. Μοναδικό πρόβλημα για τον Δώνη η απουσία του Σφακιανάκη.
 
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δίνει το πιο δύσκολο, θεωρητικά, ματς του στη Σούπερ Λίγκα και επιθυμεί να διατηρήσει το απόλυτο. Η ανακοίνωση της αποστολής έκρυβε πολλές εκπλήξεις αφού ο Φερέιρα άφησε εκτός και τους δύο αριστερούς μπακ που έχει στο ρόστερ του, Σπυρόπουλο, Ιωαννίδη και αναμένεται να παίξει ο Καντέ στα αριστερά. Αντίθετα ο Ρούντολφ Γκέργκελι βρίσκεται στην 18άδα και πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Με Ρούντολφ αλλά χωρίς αριστερό μπακ στο Περιστέρι

Τη γλίτωσε με πρόστιμο από την UEFA ο Παναθηναϊκός

 
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
 
17.15 Κέρκυρα – Παναιτωλικός
19.30 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου
 
16.00 ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
18.15 ΑΕΚ – Εργοτέλης
18.15 Πανιώνιος – ΠΑΟΚ
20.30 Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε