Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Για το… ευρωπαϊκό της γόητρο – ΑΕΚ – Άντερλεχτ (20:00)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της η Ένωση υποδέχεται τους Βέλγους στο ΟΑΚΑ (20:00 /NewsIt / ΑΝΤ1), σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, με σκοπό να κάνει την πρώτη της φετινή νίκη στην φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
Πρόθεση του τεχνικού της ΑΕΚ, είναι να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς παίκτες να πάρουν εμπειρίες, ενώ παράλληλα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκουράσει τους βασικούς παίκτες της “Ένωσης”, ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού με την Κέρκυρα.
 
Ο Κωστένογλου αναμένεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Κωνσταντόπουλο, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Εγγλέζου, Μανωλάς, Χέλγκασον και Κοντοές, με τους Μάκο και Κάλα να είναι στα χαφ, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η επιλογή του Βάργκας, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
 
Οι Κλωναρίδης, Γκερέιρο και Μπερνς θα είναι η τριάδα πίσω από τον Σιαλμά, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος, με τον Στιβ Μπέλεκ να μένει πιθανότατα στον πάγκο.
 
Από την άλλη, η Άντερλεχτ έρχεται στην Αθήνα ως αδιάφορη καθώς έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε