Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Για το σερί στο Περιστέρι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί η ΑΕΚ που θα έχει την συμπαράσταση 1000 οπαδών της δοκιμάζεται στην έδρα του φορμαρισμένου Ατρόμητου. Την ίδια ώρα (15:00) η Ξάνθη φιλοξενείο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Με οδηγό τις νίκες στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Χάιντουκ η “Ένωση” καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρόμητου και να πάρει την δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα. Ο Μανόλο Χιμένει αναμένεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα. Στο δεξί άκρο τον Γιάχιτς και στο αριστερό τον Καράμπελα. Στόπερ τους Μανωλά και Δέλλα. Αμυντικά χαφ τους Ντιόπ και Μάκο. Μπροστά τους, ο Σκόκο στα αριστερά, τον Μπερνς στην δεξιά πλευρά και τον Λεονάρντο ή τον Γκερέιρο πίσω από τον Μπλάνκο.
 
Στην αντίπερα όχθη οι Περιστεριώτες έρχονται από την εντυπωσιακή νίκη στην Τούμπα και θέλουν τους βαθμούς για να ξεφύγουν από τις ομάδες που βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.
 
Την ίδια ώρα στην Θράκη η Ξάνθη των δύο συνεχόμενων νικών αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου των έξι ισοπαλιών στα 7 τελευταία ματς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε