Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Για το… θαύμα στην Αγγλία ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με προορισμό το Νιούκαστλ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Ατρόμητος, προκειμένου να κάνει την έκπληξη και να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Περιστεριώτες ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ για το Νιούκαστλ και άπαντες στην αποστολή της ομάδας εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως θα έρθει ένα καλό αποτέλεσμα.

Μαζί με τους “κυανόλευκους” βρέθηκαν και 25 περίπου φίλαθλοι της ομάδας, κυρίως οικογένειες με παιδιά και λίγοι οργανωμένοι, όπως και ο Νίκος Νταμπίζας, που στο παρελθός είχε αγωνιστεί στις “καρακάξες”. Ο παλαίμαχος αμυντικός είχε τετ α τετ με τον Στάθη Ταυλαρίδη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Λάρισα και τα είπαν για αρκετή ώρα.

Η πτήση του Ατρομήτου φτάνει περίπου στις 13:30 (ώρα Ελλάδας) στο Νιούκαστλ και η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο της, το οποίο βρίσκεται 8 χιλιόμετρα μακριά από το “Σεν Τζέιμς Παρκ”. Η συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει οριστεί για τις 21:30 (ώρα Ελλάδος) και η προπόνηση της ομάδας για μισή ώρα αργότερα (22:00). Αντίθετα, ο ομόλογός του, Άλαν Πάρντιου, θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου στις 16:00.

Οι 19 “κυανόλευκοι” που ταξίδεψαν στο Νιούκαστλ είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπρίτο, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Κούτσι, Σουμπίνιο, Επστάιν και

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε