Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γιαννάκης: Έτοιμοι αλλά…με προσοχή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού χαρακτηρίζει επικίνδυνη ομάδα την Πρόκομ και ζητά συγκέντρωση ενόψει της σημερινής πρώτης αναμέτρησης με τους Πολωνούς.

Στις 22:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πρόκομ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση της σειράς των ημιτελικών της Ευρωλίγκα και θέλει να έρθει ακόμα πιο κοντά στο “όνειρο” του Παρισιού.

“Αν και το όνομα του αντιπάλου δεν μας λέει πολλά, η Πρόκομ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έπαιξαν εκπληκτικά ως εδώ και θα προσπαθήσουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη σειρά. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας, αλλά αυτό δεν εγγυάται την πρόκριση μας στο Φάιναλ Φορ”, δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων”, θα έχει στη διάθεση του τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά από ένα δεκαήμερο ξεκούρασης και βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Βούισιτς, ο οποίος έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα και χθές ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να μην κολλήσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε