Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γιαννακόπουλος: “Υπάρχουν θετικά και αρνητικά”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Για μια ακόμη φορά, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν θέλησε να πεί ανοιχτά τη γνώμη του για το έργο του Νικόλα Πατέρα στον Παναθηναϊκό.

“Παντού υπάρχει το καλό και το αρνητικό. Υπάρχουν και θετικά και αρνητικά στοιχεία”, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και συνέχισε να διατηρεί με αυτό τον τρόπο το “μυστήριο”, σε ο,τι αφορά την γνώμη του για το θέμα. 

“Εγώ θα ακολουθήσω αυτό που επιτάσσει η συνείδησή μου. Θέλω έναν Παναθηναϊκό κάθε χρονιά και καλύτερο. Δεν έχω καμία αντίρρηση να συμμετέχω, αρκεί να ξέρω προηγουμένως τι θα γίνει. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση. Είχαμε πει πριν μήνες να γίνει μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και δεν είχαμε καμία αντίρρηση, αφού όλοι μας θέλουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό”, απάντησε ο κ. Γιαννακόπουλος, όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετάσχει στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Για μια ακόμη φορά, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. “Μου προτάθηκε επανειλημμένως, και τώρα πρόσφατα. Το δηλώνω κατηγορηματικά: δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα του προέδρου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε