Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιέστε: Να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τον ενθουσιασμό του για το ότι αποτελεί μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού εξέφρασε κατά την άφιξη του στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας.
Ο Ισπανός μέσος χαρακτήρισε τους “ερυθρόλευκους” την μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης και πρόσθεσε ότι θα κάνει τα πάντα για να πάρει τίτλους και να ικανοποιήσει τους οπαδούς της ομάδας.
 
Ακόμα ξεκαθάρισε ότι είναι σε… ικανοποιητικό στάδιο φυσικής κατάστασης, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στην ομάδα.
 
 
Ο Γιέστε έφτασε στην Αθήνα στις 15:10 αν και αρχικά η άφιξή του είχε προγραμματιστεί για τις 13:30. Ο Ισπανός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: “Γνώριζα καιρό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και αυτός είναι ο λόγος που έκανα μόνος μου προπονήσεις ώστε να είμαι σε καλό στάδιο από πλευράς φυσικής κατάστασης”.
 
Όσο για την παρουσία του Βαλβέρδε στην ελληνική ομάδα, σχολίασε: “Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς γνωριζόμαστε από την κοινή μας θητεία στην Μπιλμπάο. Ωστόσο, ακόμα δεν έχω μιλήσει μαζί του ή με κάποιον άλλον παίκτη. Έχω όμως συλλέξει πολλές πληροφορίες για τον Ολυμπιακό και γνωρίζω ότι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα”.
 
Αναφορικά με τους στόχους του για τη νέα ποδοσφαιρική του εμπειρία, τόνισε: “Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους. Θέλουμε τίτλους για να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας”.
 
Ο Φράν Γιέστε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και την Παρασκευή θα παρουσιαστεί επίσημα από τον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε