Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιέστε: Θα κάνω τα πάντα για να σας δικαιώσω

Γιέστε: Θα κάνω τα πάντα για να σας δικαιώσω

 Την ικανοποίηση για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε προς της διοίκηση των “ερυθρόλευκων” ο Ισπανός μέσος, μέσω του μάνατζερ του, τονίζοντας πως είναι τιμή του να αγωνιστεί στους Πειραιώτες.

Ο Φραν Γέστε θεωρείται πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πλέον απομένει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής, ώστε  να μεταβεί στο Έρμελο της Ολλανδίας, όπου θα διεξαχθεί το δεύτερο μέρος της “ερυθρόλευκης” προετοιμασίας.

 
Πάντως, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την έλευση του στους πρωταθλητές Ελλάδας και φρόντισε μάλιστα να στείλει το μήνυμα του προς την διοίκηση του Ολυμπιακού, μέσω του μάνατζερ του.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρωταθλητής”, ο πρώην άσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο τόνισε αναφορικά με την… πρόκληση του Ολυμπιακού
 
“Θα κάνω τα πάντα για να σας δικαιώσω! Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και θα κάνω αυτό που ξέρω καλά τόσα χρόνια. Είναι τιμή μου να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και να δουλέψω ξανά με έναν προπονητή όπως ο κ. Βαλβέρδε με τον οποίο είχα συνεργαστεί άριστα και στο παρελθόν. Ξέρω το μέγεθος του κλαμπ, τη δυναμική του, το ρόστερ που διαθέτει και είμαι ανυπόμονος να έρθω”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε